Ние сме фокусирани в маркетинга.

И върху обслужването на клиентите също.

В Ред Лемън Маркетинг комбинираме отличната маркетинг работа с превъзходното обслужване на клиенти, давайки всичко от себе си, за да сме над нашите конкуренти, в това, което правим и в начина, по който го предоставяме. Ние сме креативни, непринудени, надеждни и ентусиазирани да ви помогнем, там където разбираме отлично правилата – в територията на маркетинга.

Нашите типични клиенти

Нашите типични клиенти спадат към две групи:

– Компании, които нямат собствени маркетинг отдели и тази роля е отредена на някого, който я съвместява с обичайните си текущи задължения.

– Средни и голями компании, които имат нужда от непредубеден външен поглед и професионална оценка на дейността. Винаги е добре да проверите продукта си още веднъж, преди да получите оценката на клиентите си.

Независимо дали проекта ви е краткосрочен или дългосрочен, дали ви трябва една брошура, проект за уеб сайт, проучване на пазара или бизнес план, ние ще намерим ефективен и насочен към резултати начин да ви отличим от конкурентите ви.

Нашият подход е ориентиран към вашите нужди. Можете да правите разходи за маркетинг, не през цялата година, а само тогава, когато имате нужда от него.

Защо да аутсорсвате маркетинг дейности?

Сигурно имате нелош продукт. Вложили сте доста усилия в него, а и продължавате да влагате интензивно. Сами сте направили концепцията и схемата на сайта, брошурата, текстовете и всичко по маркетинга на продукта ви.

Може би си мислите, че е станало страхотно, но най-вероятно нищо не се е получило и това вреди на продажбите ви.

Всъщност трябва да знаете, че маркетинга е не по-прост от неврохирургия и както и там, най-дребното грешно решение води до негативни резултати. Истината е, че аутсорсинга на професионални дейности към професионални компании пести пари.

Чрез нашите услуги ние даваме реална възможност на компаниите да получават маркетинг обслужване от най-висок клас, на възможна за тях цена.