Нашата цена ви е по мярка.

Ред Лемън Маркетинг попълва мястото на маркетингов отдел във вашия бизнес. Може би няма да имате нужда от нас през цялото време, но ние ще сме на ваше разположение, когато ви се наложи, затова ние вярваме, че прозрачността в нашите финансови отношения е ключова.

Сега, когато вече сте започнали да мислите за пари, нека споменем, че голяма част от първоначалните разходи се поемат от Ред Лемън Маркетнг. Ние инвестираме време и ресурси, за да опознаем вашия бизнес, начина, по който работите, успехите, които сте постигнали, начина, по който продавате продуктите си или какъв тип клиенти имате…

Това означава, че когато започнем някой значим проект, като уеб сайт, бизнес план, рекламна кампания или нещо друго, ние ще имаме комфортно и полезно взаимно сътрудничество.

Начините, по които тарифираме нашите услуги са два – месечна такса или заплащане на проект/задача.

Когато работим по определен проект /примерно уеб сайт/, ние планираме и управляваме много внимателно детайлите и всеки етап на проекта, което позволява услугите ни да бъдат много изгодни и ефективни.

Вашата гаранция за удовлетворение

Ние не сме супермаркет, в който да пазарувате на каса. Ние сме ваши партньори и държим да сме сигурни в нивото на удовлетворение от нашата работа. Просто казано, това означава следното: В случай, че вие не сте сигурен, в работата, която сме извършили за вас, то ние искаме да изслушаме вашите опасения и бележки. Ако и при следващото разглеждане на проекта все още не сте удовлетворен, то ние няма да очакваме по-нататъшно заплащане за този проект или задача.