Ние вярваме, че както и всички маркетингови дейности, така и онлайн маркетинга ви трябва да започне с план. Каква е целта на вашият сайт? Той канал за продажба ли е,  информационен портал или комбинация от двете? Коя е вашата таргет група от клиенти? Как сайта ще подпомогне сегашните ви потребители? Какво ниво на продажби очаквате да постигнете?

Това са само няколко от въпросите и първа стъпка от решението – как да маркетираме вашия бизнес онлайн. Ще ви помогнем да разпределите ресурсите между създаването на уеб сайт, PPC, SEO техники, социални мрежи и др.. Интернет помага на компании от всякакви размери да достигнат до огромна аудитория по ценово ефективен начин. Един малък бизнес може да излежда привлекателно и професионално, колкото и огромна мултинационална компания.

Red Lemon Marketing предоставя на своите клиенти комплексна услуга за изграждане, поддръжка, SEO оптимизация и ъпдейт на уеб сайтове. Ние ще поемем изцяло грижата за вашето онлайн представяне на изключително ефективна цена.