Видео, реклама, PR, добри практики – всички тези неща вече са водещи в маркетинга на компаниите. През 2018 година 85% от трафика в интернет е от видео. То е лесно възприемано от хората и все по-употребявано от компаниите.

Компанията ни прави художествено видеозаснемане от въздуха и предлага и готови видеоклипове. За вашия сайт, канал в YouTube, Facebook или Instagram, реклама или PR – видеото е приложимо и ефективно в много направления на маркетинга и неговото значение ще се увеличава още повече и с бързи темпове.

На компаниите предлагаме и специален „корпоративен“ пакет, който включва проект за видеото, заснемане на материала и постпродукция до готов клип. Създаването на видеоклипове вече не е непосилно за бюджетите на компаниите и не изисква наемането на филмови студиа и рекламни агенции за десетки хиляди левове. Можете да получите всичко това, на цената на една статия, в реномиран вестник и да го използвате ефективно във всички маркетингови канали на компанията си. Ние ви предлагаме цялостна услуга, не просто заснемане или монтаж. Ще изберем рекламният канал, който ви е необходим, ще направим концепцията на рекламата, ще я заснемем и монтираме и ще получите всичко от един доставчик.

Изпратете ни запитване или се обадете, за да поговорим за вашите проекти, идеи и възможности те да бъдат осъществени.