Клиенти

Детска къща Монтесори
Бързи Кредити Онлайн от Фератум
AMC logo
Сайт на popp.bg
Купувалник
Сайт на cyfral service
Zeron Logo
Сайт на ПАВЛОФФ ГРУП ЕООД
Mirchev Accounting logo
Клуб на привържениците на Фолксваген в България
Комплекс ОЛИМПИЯ БИЙЧ
ИНОВАТИВНИ МАРКЕТИНГОВИ УСЛУГИ
Сайт на Biogarden
Община Свищов
Mirchev Accounting logo
Професионален хостинг и домейн
водеща строителна компания в Бургас!
Счетоводни и ТРЗ услуги
Outsource logo
Сайт на Бърза каса
Aterrica врати и прозорци
Пренатест - ДНК диагностика
Mail Contact

Уебсайтове

Сайт на Елит Софтуер

Сайт на Елит Софтуер. Интересен проект, който създаде най-добрият сайт, на компания създаваща български ERP софтуер. Пожелаваме на Елит Софтуер много успехи и им благодарим за възможността да работим по техния сайт. Осъществихме проекта заедно с една от най-добрите уеб агенции в България – Студио Х.

www.zeron.bg

Сайт на Инмаркетинг

Сайт на Инмаркетинг. Мислите, че всички сайтове на консултанти по Европейско финансиране изглеждат зле? Не и този сайт, който направихме за ИнМаркетинг ООД. Модерен, с изчистен дизайн и лесна ориентация.

http://inmarketing.bg

Сайт на Детска Къща Монтесори

Сайт на Детска Къща Монтесори. Отново съвместен проект със Студио Х, по който работихме и осъществихме, за да създадем най-добрият сайт на детска градина в България.

https://www.montessori-bulgaria.com

Сайт на счетоводна кантора Мирчеви Акаунтинг

Сайт на счетоводна кантора Мирчеви Акаунтинг. Създадохме сайт за счетоводна кантора, която предоставя качествени и стриктни счетоводни услуги и която се ползва с доверието на своите клиенти.

macbg.com

Сайт на Фабрика за дограма Атерика

Сайт на Фабрика за дограма Атерика. Просперираща и добра производствена компания, за дограма и стъклопакети, чието производство е насочено към бизнес клиенти. Компанията не беше имала сайт и това е първата и стъпка в онлайн пространството, която нашата агенция осъществи.

Сайт на Олимпия Бийч Равда

Сайт на Олимпия Бийч Равда. Плажът Олимпийски надежди е култово място в Равда, познато на поколения българи. Направихме сайта на този хотел, в който и ние самите прекарваме спокойни летни дни.

http://olympia-beach.com

Дизайн за OUTSOURCE CONSULTING

Дизайн за OUTSOURCE CONSULTING. Българска компания,с услуги за американския пазар – Outsource Consulting Ltd. ни поръча дизайн за новия си сайт, който направихме с изчистена и модерна графика, в стила на американските потребители.

https://outcon.eu/

Сайт за Фератум БГ

Сайт за Фератум БГ. Търговска марка на Фератум България, предоставяща бързи кредити. Компанията ни поръча разработката на сайт за този бранд, поддържащ лесна ориентация и удобен потребителски интерфейс.

https://barzakasa.bg

Сайт на Атлантис Резидънс Парк

Сайт на Атлантис Резидънс Парк. Агеницията ни беше отговорна за маркетинговото проектиране на сайта на строително-инвестиционната компания Atlantis Bulgaria Holding.

https://www.atlantisbulgaria.com/bg/projects/1/residence-park

Други проекти

Levis & Dulux,брошури

Направихме брошури за представителите на добре познатите марки Levis & Dulux за навлизане на пазара в Сърбия. Тези брандове сами по себе си са изкуство и е страхотно да правиш брошури за тях.

Файв Солюшън,биохумус

Файв Солюшън е млада, но разрастваща се компания, която предлага на българския пазар торопочвени смеси и биохумус. За нас беше удоволствие да направим брошура за техните иновативни еко продукти.

Направихме брошури за представителите на добре познатите марки Levis & Dulux за навлизане на пазара в Сърбия. Тези брандове сами по себе си са изкуство и е страхотно да правиш брошури за тях.

Color Home

Color Home е марката на вносителите на Levis & Dulux за България – Вамко ООД. Създадохме нов бранд на компанията, който популяризира продажбите на висококачествени бои и лакове в България.

Color Home

Color Home е марката на вносителите на Levis & Dulux за България – Вамко ООД. Създадохме нов бранд на компанията, който популяризира продажбите на висококачествени бои и лакове в България.

AMC,брошура

Брошурата е създадена от нас за представянето на продукцията на клиентите ни от AMC на търговско изложение във Франция. Изследвахме пазара, клиентските нагласи и създадохме тази приятна и елегантна брошура.

Лифлет,Цифрал Сервиз

Лифлет за продуктите и услугите на Цифрал Сервиз, компания, която предлага цифрови домофонни системи на българския пазар.

Лифлет,Ай Груп Козметикс

Лифлет, който създадохме за един от козметичните продукти на Ай Груп Козметикс.

Volkswagen,Ред Лемън Маркетинг

Най-доброто автомобилно събитие на привърженици на Volkswagen в България. Създадено от фенове за фенове, а Ред Лемън Маркетинг има удоволствието да се грижи за маркетинговата организация на събитието.

Покана,Фолксваген Клуб

.Покана за Фолксваген Клуб Фест 2013.

Покана

Покана за Фолксваген Клуб Фест 2014.

Търговска брошура,Zeron V/4

Търговска брошура за Zeron V/4 – професионален ERP софтуер.

POS материал,Елит Софтуер.

POS материал за Software as a Service продукт на Елит Софтуер.

Брошура,Cardio First Angel.

Брошура за медицинския продукт за първа помощ – Cardio First Angel.

лифлет

Евтин и ефективен лифлет, отново за продуктите на ПОПП ЕООД.

Брошура,Елит Софтуер

Брошура за един от специализираните продукти на Елит Софтуер. Тяснопрофилираните ERP продукти изискват подходящите POS материали за потребителите.