Ред Лемън е типична маркетингова агенция, която е фокусирана върху дейностите извършвани нормално в маркетинговите отдели на компаниите – продукти, услуги, ценообразуване, маркетингови комуникации (реклама, PR, онлайн маркетинг), бизнес и маркетингово планиране.

Не всяка компания може да си позволи да създаде добър маркетингов отдел и да плаща на отлични маркетинг специалисти, като това е особено трудно за малките и средни фирми. Ние даваме възможност на тези компании, да имат маркетингов отдел, като в голяма корпорация, но на частица от реалната цена.

Освен, че можете да аутсорснете маркетинговата си дейност, ние може да подпомагаме вашата компания и инцидентно, когато има нужда от маркетингови специалисти. Няма нужда да плащате постоянно за нашите услуги, а само тогава, когато имате нужда. За по-голямо удобство на клиентите, за първи път в България, пуснахме дистанционни маркетингови услуги – получавате експертно мнение, без да ставате от компютъра и да губите време.

Ако все още имате някакви неясноти или питания – свържете се с нас, по телефона или онлайн, за да поговорим, по всеки въпрос от сферата на маркетинга, който ви интересува.