Нова и модерна компания, Ред Лемън Маркетинг е позиционирана като маркетингова агенция с фокус компании, които нямат собствен маркетинг отдел и/или се нуждаят от квалифицирани, професионални и ценово ефективни услуги за маркетиране на тяхните бранд, продукти и услуги.

Ние гледаме на бизнеса от практическата и приложната му страна.

Независимо дали става въпрос за единичен проект като уеб сайт, изготвяне на брошура, съставяне на бизнес план, рекламна кампания или цялостно маркетингово обслужване на вашата компания, можем да осигурим компетентно решение за дейностите, които не можете да извършите сами или за които нямате време. Можете да се обърнете към нас да потвърдим и систематизираме вашата добра практика и да дадем оценка за продукти, пазари и планове, с външна, непредубедена и свежа гледна точка.

Кои сме ние?

Ние сме маркетинг консултанти, които помагат на малките компании да просперират.

Ред Лемън Маркетинг е основана през 2010 година, като компания предлагаща one stop shop маркетингови решения на стартиращи, малки и средни компании. Ние искаме малкият и среден бизнес не само да оцелява, но и да процъфтява и нашият екип може да помогне, работейки с вас, да решите как искате да изглежда вашият бизнес след няколко месеца.

Нашият подход, като маркетинг консултанти е да ви предоставим най-добрите и ценово ефективни маркетингови решения, за да сте сигурни, че ще получите желания резултат за вашия бизнес.

Малко за нашите мениджъри

Evgeny Petrov manager

Евгений Петров

Books/Bike/Photography

Анелия Мирчева

Анелия Мирчева

Journeys/Music/Chanel

Иван Павлов

Иван Павлов

Apple/Skiing/Cars

Основахме Ред Лемън Маркетинг след повече от 10 години работа на мениджърски позиции в различни индустрии, предимно в IT, телекомуникационния и банковия сектори. След съвместна работа с десетки различни уеб, рекламни агенции и маркетинг консултанти сме наясно, че съществува пазарна ниша за ефективни и професионални маркетинг услуги за малки и средни компании – нещо, в което още повече вярваме и днес.